Afyon Haber

Özel: Biz bu belediyeleri rant için kazanmadık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamada "CHP'li belediyeler rant kapısı değildir" mesajı verdi.

Abone Ol

Afyonkarahisar temasları kapsamında partisinin il başknalığında basına kapalı toplantı gerçekleştiren CHP lideri Özgür Özel, toplantının ardından bir basın açıklaması yaparak "CHP'li belediyeler rant kapısı değildir" mesajı verdi.

Özel, kürsüden adalet vurgusu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Parti'li belediyeler bizlerin çocuklarının, torunlarının uzun yıldır emeğimiz var, hemen işe girmeli diye bakacağımız yerler değildir. Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe, dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık. İsrafı durdurup masrafları azaltıp, borçları ödeyip, en iyi hizmeti yapıp, kayırmacılık değil iyi hizmet yaparsak önümüzdeki seçimleri kazanacağız. Burası Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda ilk adımı attığı, Büyük Taarruz'u başlattığı ve buradan sonra durmadan ilerlediği bir kent. Başarana kadar zafere kadar durmak yok hep beraber ilerleyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Tatürk'ün kazandığı zaferi 100 yıl sonra yeniden kazanacağız."

Abone Ol