Korkunç olay, Efeler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi 137. Sokak’ta yer alan bir apartmanda akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, apartmandaki bir daireden tek el silah sesi geldiğini duyan bina sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

POLİS EVE GİRDİĞİNDE CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI
Kısa sürede belirtilen adrese sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, kapısı açılan daireye girdiklerinde bir kişinin başından silahla vurulmuş halde kanlar içinde yattığını gördü. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrolde şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Emniyet güçlerinin yaptığı kimlik sorgulamasında, ölen kişinin Abdullah S. olduğu belirlendi.
YAKINLARI SOKAKTA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Abdullah S.’nin ölüm haberini alarak adrese gelen yakınları ve akrabaları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. Olay yeri inceleme ekipleri ile cumhuriyet savcısının evde yürüttüğü detaylı incelemelerin tamamlanmasının ardından Abdullah S.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

10 YIL ÖNCE CHP'Lİ BÜLENT TEZCAN'I VURMUŞTU
Hayatını kaybeden Abdullah S., Türkiye gündeminde geniş yer bulan geçmişteki bir olayla tanınıyordu. Şahıs, 10 yıl önce dönemin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı bir restoranda sağ bacağından silahla vurarak yaralamıştı. Emniyet birimlerinin olayla ilgili intihar ve cinayet şüphelerini kapsayan çok yönlü soruşturması sürüyor.
