Afyonkarahisar’da yeni haftanın ilk gününde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Farklı ilçelerde yapılacak yatırım, şebeke, bakım, LED dönüşümü ve ağaç budama çalışmaları nedeniyle bazı mahalle ve köylere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek. Kesintiler bölgeye göre 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacak.
SANDIKLI’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Sandıklı’da Reşadiye köyünün bir bölümünde saat 10.55 ile 17.00 arasında elektrik kesilecek. Karasandıklı köyünün bir kısmında kesinti 09.35’te başlayıp 17.00’ye kadar sürecek.
Örmekuyu, Soğucak ve Ballık bölgelerinde de saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmalardan bölgelerdeki özel trafolu müşteriler ve GES tesisleri de etkilenebilecek.

DİNAR’DA HANGİ BÖLGELERDE ELEKTRİK KESİLECEK?
Dinar’da Sanayi bölgesinde şebeke çalışması nedeniyle saat 09.30 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden sanayi sokakları ile Anıt, Kaygısız, Kitiş, Mera ve Mermer çevresi etkilenecek.
Akgün, Alacaatlı, Eldere, Gökçeli, Karakuyu, Çapalı ve Burunkaya köylerinde ise saat 10.00 ile 16.00 arasında elektrik verilemeyecek. Karakuyu Tren İstasyonu, içme suyu tesisleri ve bölgedeki özel trafolu müşteriler de kesintiden etkilenecek.

ŞUHUT VE AFYONKARAHİSAR MERKEZDE KESİNTİ
Şuhut’ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin Afyon, Boyalık, Önder ve Yunus Emre bölgelerinde saat 10.00 ile 16.00 arasında elektrik kesilecek. Bir diğer kesinti kaydında Afyon ve Boyalık bölgeleri yer alıyor.
Afyonkarahisar merkezde LED dönüşüm çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 12.00 arasında Osman Gazi Mahallesi’nin bazı sokaklarında ve Cahar Dudayev, Şehit Ömer Sayar ile Şehit Uzman Çavuş Ahmet Öztürk çevresinde elektrik kesintisi uygulanacak. Selçuklu Mahallesi’ndeki Cahar Dudayev bölgesi de kesintiden etkilenecek.

EMİRDAĞ’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK
Emirdağ’da şebeke çalışması nedeniyle Karşıyaka Mahallesi’nin bir bölümünde saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesilecek. Eski Kacerli ve Menderes çevresindeki bazı sokaklar ile Atatürk, Dadaloğlu, Mevlana ve Şeyh Edebali bölgeleri de kesintiden etkilenecek.
Ağaç budama çalışmaları nedeniyle Çilli, Karşıyaka ve Yeni Kacerli bölgelerinde de aynı saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. Çilli’de 15 Temmuz Şehitler ve Kevkirli Sokak çevresi, Karşıyaka’da Bahçeli ve Emirafşin bölgeleri, Yeni Kacerli’de ise Bahçeli çevresi kesinti programında bulunuyor.

SİNANPAŞA’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?
Sinanpaşa’da ağaç budama çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Cumhuriyet Mahallesi’nde Adacık, Barbaros, Cambaz, Çayyolu, Erenler, Kalaycı, Kervan, Kınık, Menderes, Müjde, Nalbant, Sağlık ve diğer belirtilen bölgeler kesintiden etkilenecek.
Fatih Mahallesi’nde 29 Ekim, 23 Nisan, Akıncılar, Çağlayan, Develik, Fethibey, İhlas, Kayraklı, Menderes, Sadıkbey, Selanik, Sellektör ve Yavuz Selim çevresinde elektrik kesilecek.
Işık Mahallesi’nde ise Ali İhsan Paşa, Atatürk, Çam, Daracık, Erenler, Harman, Höyük ve Işıklı bölgeleri başta olmak üzere ilan edilen alanlarda kesinti uygulanacak. Karacaören ile Zafer Mahallesi’ndeki bazı bölgeler de çalışmalardan etkilenecek.
Ayrı bir kesinti kaydında Fatih Mahallesi’nin 19 Mayıs, Bahçe, Büngüldek, Erdil, Hendek, Karabekir ve Tuna çevresi ile Işık Mahallesi’nin Hacıbey ve Harman bölgeleri de yer alıyor.