2023 ün sonuna doğru yaklaşırken Ekim ayı, hızlı ve güçlü başlangıçlara adım atacağımızı gösteriyor. Enerjisi yüksek bir ay içerisindeyiz. Ekim bize 10 sayısını verirken, yıl ve ay enerjisini birleştirerek güçlü bir akışı gündemimize düşürecek. Numerolojik olarak sekiz gücü ve otoriteyi temsil ederken, Ekim de bolluk bereket ayı olarak güzel kazançların zamanıdır. Ekim ayı, adını Latincede 8 anlamına gelen octo’ dan alır. Evrensel olarak da bu ayın 8 enerjisi içerisinde olmasıyla; büyük işlerin, büyük kazançların, büyük başarıların altına imza atacağız. Mart ayı itibariyle tohum ettiğimiz olumlu ya da olumsuz ne varsa hasadını toplayacağımız bir ay olacak.

Ne ektiysek onu biçeceğimiz zaman geldi. Verimli ya da verimsiz, olumlu ya da olumsuz. Sistem sana hak ettiğini verecek. Numerolojik olarak zenginliği, bolluğu, bereketi temsil eden bu ayın Ekim ayına denk düşmesi de aslında büyük bir şans. 2024 yılına hazırlanmanın zamanını da gösteriyor. Ekim kendi içerisinde 1 enerjisi taşıdığından dolayı lider, öncü ve kararlı bir ay enerjisini bizlere sunacaktır .8 enerjisiyle de başarılı ve cesur atılan adımların kazancını verecek. Bu bağlamda Ekim ayı, otorite, güç, finans para yani mali olarak da önümüze büyük ölçüde iş dünyasında ve finansal durumlarla ilgili günlemeler düşürecek.

Sekiz enerjisi Ekim ayında büyük işlere imza atacağa benziyor. Maddiyat ve kariyer daha ön planda olacak. Bazı imzalar atılacak, bazı anlaşmalar bozulacak, bazı ilişkiler başlayacak ya da bitecek. 2024 ün fragmanını izliyor olacağız. İş, kariyer, itibar, organizasyon gibi para meseleleri daha çok ön planda olacak ve konuşulacak. Gelecek olan Kasım ayı için bu ay kendini eksik hissettiğin, yetersiz ve beslenemediğin konular, ilişkiler için bitişe doğru ilerleyebilirsin. Güç savaşlarıyla kılıçların çekileceği güçlü bir titreşim verecek olan 8 enerjisinin negatif yanlarından etkilenmeden ilerlemek gerekiyor. Hırs, direnç göstermek, adaletsizce davranmak, intikamcı, baskıcı ve vicdansızca tutumlar sergilemek bunların başında gelebilir. İş ve ilişkilerde dengeyi bozmadan size bahşedilen gücü adil kullanmanızı isteyecek. İş ve ilişkilerde sansasyonel haberlerle büyük liderlerin medya önüne düşeceği, karalar alınacağı bir aya işaret ediyor. Su ve su ile ilgili konular, daha çok konuşulacak gündemimizde olacak. Sekiz toprak enerjisi verdiğinden madenler, yeraltı kaynakları, emlak, topraktan gelen ürünler ile ilgili sorunlar olabilir. Yıl ve ay enerjisi birleşince Ekim, adalet, anayasa, hukuk, basın ve büyük liderler ile ilgili güçlü değişimlere başlangıç olacak. Yeni bir döneme başlıyoruz.

Fevri davranışlarla güç savaşlarına girerseniz, haklıyken haksız konuma düşer, İkili ve sosyal ilişkilerde beklenmedik gelişmeler bozulmalar yaşayabilirsiniz. Empati kurmaya, dinlemeye çalışın. 8 enerjisi Ekim ayından aldığı enerjiyle cesur adımlar atmamızı kariyer alanında belki de düşünmeden eyleme geçmenize sebebiyet verecek yapacağınız eylemleri ön görmeden hareket etmeyin. 8 büyük güç, büyük işler, liderler, otorite figürleri devlet ve finans ekonomi demiştik hem kolektif hem de bireysel olarak otorite güçleriyle tartışmalar içerisinde olabilirsiniz. Ani bir kararla istifa etmek gibi. Beklenmedik savaş rüzgarlarının en belirgin adımlarını duyabiliriz. Ekonomide büyük değişiklikler içerisine girebiliriz. Ülkeler arası gerilimler, patlamalar, krizler, liderlerin büyük ve sert açıklamalarına şahit olabiliriz. Bolluk bereket olarak da hayatımıza etki edeceğinden Ekim ayında kendi paranı kazan ve sana bahşedilen bu kazancı, makamı adil kullan, paylaş, manen ve madden yardımcı olduğunda bolluk ve bereketi artacak.

Ekim ayının bolluk ve bereket enerjisiyle, sahip olduklarımıza şükrederek yarın sahip olacaklarımız için savaşalım. Sahip olduklarına o kadar şükret ki eksiklerini düşünmeye fırsatın olmasın.

Mutluluğun değerini tam olarak anlayabilmek için onu bölüşecek birileri olmalı.

 

YAPTIĞIN SANA GERİ DÖNECEKTİR

O YÜZDEN SADECE İYİLİK YAP

HZ. ALİ

 

MYSAMLENUMEROLOG

ELMAS KAMA