31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Afyonkarahisar'ın ilk kadın Belediye Başkanı olma unvanı kazanan Av. burcu Köksal, ayağının tozuyla sahaların tozunu attırıyor. Gece gündüz demeden saha mesayisi yapan Köksal, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, bayram arefesinde saha kontrolleri yaparak kentin huzur ve refah içinde bir bayram geçirmeleri için belediyenin üzerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyor. Belediyenin tüm birimlerini teyakkuza geçiren Köksal, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Köksal, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmıyor. 

Matematik Müfredatı Değişti Matematik Müfredatı Değişti

Afyonkarahisat Belediye Başkanı Burcu Köksal, Başkan Yardımcısı Erkan Uysal, Özel Kalem Müdürü Şehriban Öncel ve YÜNTAŞ Genel Müdürü Kemal Doğan ile birlikte Milli Birlik Caddesi’nde gece mesaisine kalan yol ve temizlik işleri ekiplerimizle biraraya gelerek çalışmalarında kolaylıklar diledi

Belediyenin çalışmalarını yerinde görmek için gittiği yerlerde hemşehrişerinin büyük ilgisiyle karşılanan Köksal, fotoğraf çektime taleplerini kırmadı. Köksal ve beraberindekiler, Afyonkarahisar için alın teri döken, var güçleriyle çalışan emekçilerle bir araya geldi.