Belediye 18 Personel Alımı Yapacak

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere 18 beden işçisi istihdam edilecek. Başvuru için son gün bugün. Detaylar haberimizde...

Kaza yapan tırdan fırlayan demir parçalarına otomobil çarptı, 3 kişi yaralandı Kaza yapan tırdan fırlayan demir parçalarına otomobil çarptı, 3 kişi yaralandı

Kızılören ilçe belediyesi 18 Beden İşçisi alımı için iş başvuru süreci başladı. Belirli süreli ve tam zamanlı istihdam edilmek üzere 18 Temizlik işçisi alımı için iş başvurusu yapmak isteyen adaylar iş başvurularını 8 Mart 2024 tarihine kadar tamamlayabilecek. 

Temizlik işlerinde iş başvurusu yapmak isteyen adaylar iş başvurularını Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi ve Sabıka kaydı belgesi ile birlikte iş başvurularını tamamlayabilecekler.

Başvuru için temel şartlar şöyle;

Türk Vatandaşı olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak. Devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı işenen suçlardan süresi geçse dahi mahkum olmamak. Askerlik hizmetini tamamlamış veya ertelemiş veya muaf olmak. Son 6 Ay düre ile Kızılören İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak.

Afyonkarahisar Kızılören Belediyesi 18 Temizlik işçisi alımı için adaylar iş başvurularını başvuru için istenilen belgeler ile birlikte sürtesi içinde Cumhuriyet Mah. Cengiz topel Cad. No:28 Kızılören/Afyonkarahisar adresine iş başvurularını tamamlayabilecekler.

Başvuru Kılavuzu için Tıklayınız