Bölgesel Amatör Küme’de Afyonkarahisar’ı ’ı temsil edecek takımı belirleyecek maçta gülen takım Hisarspor oldu. Salar Belediyespor’a göre hem tecrübe hem de kalite bakımından üstün olan yeşil Beyazlılar bunu futbol anlamında sahaya yansıtamasa da maçtan Serhat ve Salih’in kendi kalesine  attığı golle 2-1  üstün ayrılmayı bildi. Bu sonuçla Amatör Küme’de şampiyon olarak play-out maçı oynamaya hak kazanan Salar Belediyespor saf dışı bırakarak BAL Ligi’ne yeniden katılma vizesi alan Hisarspor’da Yönetimin durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Hisar Bölgesel Amatör Küme play-out maçında Salar Belediyespor’u Serhat’ın 38 dakikada ve Salih’in kendi kalesine attığı golle 2-1 yenerek yeniden lige devam biletini cebine koydu. İki Afyon takımını karşı karşıya getiren maçı az sayıda taraftar seyrederken her iki takımda beklenilen futbolu sergilemekten uzak kaldı.Mücadeleye her iki takımda hızlı başlarken, galip ayrılan taraf, 2-1’lik skor ile Hisar Belediyespor oldu ve yoluna yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de devam ederken, Salar Belediyespor ise yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.

 Mücadeleden dakikalar;

Dk 6; İlk dakikalarda gelişen Salar atağında Ertuğrul ceza sahası dışından vuruşunu gerçekleştirdi kaleci Miraç topu iki hamlede kontrol etti.

Dk 20; Bu dakikalarda öne geçme çabaları içerisine giren Hisar Belediyespor’da Orhan savunmaya rağmen vuruşunu gerçekleştirdi ancak top üstten aut’a çıktı.

Dk 31; Gelişen Salar Belediyespor atağında sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortaya Hüseyin’den önce savunma dokundu ve meşin yuvarlak kornere çıktı.

Dk 38; Bu dakikalarda bir serbest vuruş kazanan Hisar Belediyespor’da topun başına geçen Serhat Karadaban, ceza alanı yayından klas bir vuruş yaptı ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Dk 43; İlk yarıda son dakikalara girilirken beraberlik golü çabaları içerisine giren Salar Belediyespor’da Oğuzhan’ın pası ile buluşan Hüseyin’in vuruşu üstten auta çıktı ve ilk yarı Hisar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı

Dk 47; Hüseyin’in ara pasında buluşan Fikret’in sert şutu direği yalayarak az fark ile auta çıktı.
 Dk 50; Hüseyin’in  ara pasında top ile buluşan Oğuzhan’ın sert şutu kaleci Miraç iki hamlede topu kornere atarak mutlak golü önledi.

Dk 56; Serbest vuruşu kazanan Hisarspor, Orhan’ın vuruşunda kaleci Mustafa son anda topu kornere atarak mutlak golü önledi. Kazanılan kornerde ise sonuç çıkmadı.

Dk 63; Orhan Yüksel’in ceza sahası içerisinden vuruşu üst direkten geri döndü. Dönen topu iyi takip eden Ömer’in ortasında Salih ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi ve 2-0. 

DK 84; Gelişen Salar atağında ceza sahası yayı üzerinden topu alan Bülent, savunmaya rağmen vuruşunu gerçekleştirdi ve top kaleci Miraç’ın bakışları arasında ağlar ile buluştu 2-1. Müsabakada başka gol olmayınca Hisarspor 90 dakikadan 2-1  galip ayrılarak önümüzdeki senede Bölgesel Amatör Lig’e devam eden takım olma hakkını kazandı.