İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Çay ilçesini ziyaret edecek. Program kapsamında Dervişoğlu'nun, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu'nun oğlunun düğün törenine katılarak aileyi bu özel gününde yalnız bırakmayacağı bildirildi.
DÜĞÜN TÖRENİNE KATILACAK
Edinilen programa göre Müsavat Dervişoğlu, saat 19.00'da Çay Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek düğün töreninde yer alacak.
Dervişoğlu'nun, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu'nun oğlunun düğününe katılarak davetlilerle bir araya gelmesi bekleniyor.
VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELMESİ BEKLENİYOR
Program kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nun düğün öncesinde ve sonrasında ilçe sakinleriyle buluşması ve vatandaşlarla sohbet etmesi öngörülüyor.
Ziyaretin, İYİ Parti teşkilatının da katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanırken, düğün töreninde çok sayıda davetlinin yer alması bekleniyor.
ÇAY İLÇESİNDE YOĞUN PROGRAM
Afyonkarahisar ziyaretini Çay ilçesinde gerçekleştirecek olan Dervişoğlu'nun programı, düğün töreni ve vatandaşlarla yapılması planlanan görüşmelerden oluşuyor.
Program kapsamında ilçe teşkilatı ve davetlilerin de etkinlikte hazır bulunacağı bildirildi.





