İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bir AVM’de bulunan dünyaca ünlü restoran zincirinden hamburger alan müşteri, siparişini kontrol ettiği sırada dikkat çeken bir görüntüyle karşılaştı. Hamburgerin içerisindeki marulların arasında sümüklü böcek olduğu öne sürülen bir canlı görüldü.
Yaşanan olayın ardından müşterinin gerekli şikâyetlerde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili firmadan ise şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.
CANLI MARULLARIN ARASINDA FARK EDİLDİ
Müşterinin sipariş ettiği hamburgeri kontrol ettiği sırada, ürünün içerisindeki yeşilliklerin arasında bir canlı bulunduğu fark edildi.
Marulların arasında görülen ve sümüklü böcek olduğu öne sürülen canlı, hamburgerin içerisinden çıkarıldı. Görüntülerin ardından ürünün hazırlanmasında kullanılan malzemelerin kontrolü ve temizliğine ilişkin soru işaretleri oluştu.

MÜŞTERİ ŞİKÂYETTE BULUNDU
Olayın fark edilmesinin ardından müşterinin gerekli mercilere şikâyetlerde bulunduğu öğrenildi.
Yaşanan durumun ardından restoran zincirinin konuya ilişkin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu olurken, şu ana kadar firmadan resmi bir açıklama yapılmadığı belirtildi.




