usd
50,0029
eur
56,0633
gram-altin
6.283,15
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Parçalı az bulutlu
weather
8°

ATSO Başkan Adayı Önder Artuk, 2030 yılı hedefini açıkladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Önder Artuk, başkan seçilmesi hâlinde 2030 yılında Afyonkarahisar’ın nerede olacağını kesin bir ifadeyle anlattı

ATSO Başkan Adayı Önder Artuk, 2030 yılı hedefini açıkladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Önder Artuk, başkan seçilmesi hâlinde 2030 yılında Afyonkarahisar’ın şimdiki durumundan çok ileride olacağını kaydetti. Önder Artuk, “2030 yılında nasıl bir Afyon görmek istiyoruz? Önce bu sorunun cevabını vermeliyiz. Ben yalnızca daha fazla üretim yapan bir şehir değil, ürettiğine daha fazla değer katan bir Afyon görmek istiyorum. Mermerimizi yalnızca hammadde olarak değil, tasarım, mimari ve markalaşmayla dünyaya sunan bir şehir olmasını istiyorum” dedi.

“ÜRETİMİ DEĞERLİ HÂLE GETİRECEĞİZ”
Önder Artuk, açıklamasına şöyle devam etti:
“Gıdada güçlü yerel markalar çıkaran, sanayide savunma ve ileri imalat gibi alanlarda yeni yatırımlar geliştiren, turizmde daha yüksek katma değer oluşturan bir Afyonkarahisar. Ve en önemlisi üreten işletmelerinin yeni pazarlara ulaşabildiği, ihracatını büyütebildiği bir şehir. 2030 hedefimiz yalnızca daha büyük rakamlar olmamalı. Daha fazla pazar, daha güçlü markalar ve daha yüksek katma değer olmalı. Çünkü Afyon'un geleceğini yalnızca ne kadar ürettiğimiz değil, ürettiğimizi ne kadar değerli hale getirebildiğimiz belirleyecek. İşte bunun için değişimde buluşalım.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız