Emirdağ’da taşımalı eğitim hizmetlerinin daha düzenli ve sağlıklı yürütülmesi amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Emirdağ Fen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya İlçe Millî Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz başkanlık etti.
ÖĞRENCİ SERVİSLERİNİN İŞLEYİŞİ DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıya İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Pınar ve taşıma merkezi okulların müdürleri katıldı. Görüşmede taşımalı eğitim uygulamaları, öğrencilerin ulaşım süreçleri ve servis hizmetlerinin işleyişi ele alındı.
Taşımalı eğitim sırasında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu. Okul müdürlerinin görüş ve önerileri de değerlendirmeye alındı.

GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN KOORDİNASYON VURGUSU
Toplantıda öğrencilerin eğitim kurumlarına güvenli ve sağlıklı şekilde ulaşmasının önemi vurgulandı. Taşımalı eğitim hizmetlerinin daha güvenli, düzenli ve verimli yürütülmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca eğitim sürecinde kurumlar arasındaki koordinasyonun ve iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği belirtildi.
Emirdağ İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün, öğrencilerin eğitim süreçlerini desteklemeye ve taşımalı eğitim hizmetlerinin etkin yürütülmesine yönelik değerlendirme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
