usd
50,1575
eur
55,9367
gram-altin
6.556,39
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Parçalı bulutlu
weather
2°

Emirhan İşlek ve Hacer Ceylin Gökay Dünyaevine Girdi

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, iş insanı Ercan İşlek’in oğlu Emirhan İşlek ile Hacer Ceylin Gökay’ın düğün merasimine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Emirhan İşlek ve Hacer Ceylin Gökay Dünyaevine Girdi

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı ve İşlek Gıda sahiplerinden Ercan İşlek ile eşi Nilgün İşlek’in oğlu Emirhan, iş insanı Mustafa Gökay ve eşi Şule Gökay’ın kızı Ceylin ile hayatını birleştirdi.

Akrones Otel’de düzenlenen düğün töreni, İşlek ve Gökay ailelerinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, gece boyunca düğün programında bir araya geldi.

Afyon Anahaber 879

NİKÂH ŞAHİTLİĞİNİ ÖNEMLİ İSİMLER YAPTI

Ceylin ve Emirhan çiftinin nikâhı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından kıyıldı.

Nikâhta Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, AK Parti eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak ve iş insanı Osman İşlek şahitlik yaptı.

Kent protokolü, siyaset ve iş dünyasından isimlerin bir araya geldiği törende genç çiftin mutluluğu davetliler tarafından paylaşıldı.

Afyon Anahaber 878

UĞUR ASLAN DÜĞÜNE RENK KATTI

Nikâh töreninin ardından gecenin müzik bölümünde ünlü sanatçı Uğur Aslan sahne aldı.

Afyonkarahisar’da sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Uğur Aslan, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla düğüne katılanlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Sanatçının sahne performansı davetlilerden ilgi görürken, İşlek ve Gökay ailelerinin mutlu gününde düğün programı müzik eşliğinde devam etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız