Çay ilçesine bağlı Karacaören beldesinde, uzun yıllar hizmet veren 11 belediye personeli için düzenlenen veda programı büyük ilgi gördü. Karacaören Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, emekli personele teşekkür plaketleri verildi.
Programa; Çay Kaymakamı Fatih Topuz, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, Salar Belediye Başkanı Halil Aygün, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, İYİ Parti Genel Meclis Üyesi Mevlüt Türk, İYİ Parti Çay İlçe Başkanı Alperen Sak ve ilçe protokolü katıldı.
TEŞEKKÜR VE VEFA VURGUSU
Tören, emekliye ayrılan personellere plaket takdimiyle başladı. Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap, yaptığı konuşmada yıllarca belediyeye hizmet eden çalışanlara minnettar olduklarını ifade ederek, "Emekleri için kendilerine teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik diliyoruz" dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Programda siyasi parti temsilcileri de söz alarak, emeğin ve hizmetin değerine vurgu yaptı. Katılımın yüksek olduğu törende, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Emekli personele duyulan saygının bir göstergesi olan program, hatıra fotoğrafları ve iyi dileklerle sona erdi.