Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte Atasever, uzay yolculuğu sürecindeki hazırlık aşamalarını, yerçekimsiz ortamda gerçekleştirdiği bilimsel deneyleri ve eğitim süreçlerini gençlerle paylaştı.

GENÇLERLE İNTERAKTİF BULUŞMA
Atasever, konuşmasında uzay görevine hazırlık sürecindeki eğitimlerden, mikro yerçekimi ortamında yapılan deneylerin öneminden ve bilimsel çalışmaların detaylarından söz etti. Öğrencilerden gelen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan astronot, programı interaktif bir soru-cevap bölümüyle sürdürerek gençlerin bilime olan ilgisini artırdı.
KİMLER KATILDI?
Programa Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bayram, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Arslan, Afyonkarahisar İl Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, siyasi parti ilçe temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.
BOLVADİN’DE BİLİM VE TEKNOLOJİYE FARKINDALIK
Gençlerin büyük ilgi gösterdiği program, bilime ve teknolojiye yönelik farkındalığın artırılması açısından önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. Bolvadin Gençlik Merkezi Müdürlüğü, önümüzdeki dönemde de gençlerin ufkunu genişletecek yeni program ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini açıkladı.




