Olay, Sultandağı ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, ilçede yaşayan Anıl Sayın ilçe merkezinde yaşadığı evinden dün ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Sayın’ın evde olmadığını fark eden yakınları, jandarma ve emniyet ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine bölgede güvenlik güçleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Sayın’ın sosyal medyada veda mektubu bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğu belirtildi.
MEZARLIKTA SİLAHLA HAYATINA SON VERDİ
üç gün süren aramaların neticesinde Sayın’ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları sonucunda Sultandağı Kırca Köyü mezarlığında cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk belirlemelere göre, Sayın’ın tabancayla kafasına sıkarak intihar ettiği belirlendi. >>HÜDAYİ ACAR
ÜÇ GÜNLÜK ARAMA SONUCUNUN ARDINDAN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Sultandağı İlçesi’nde sosyal medyadan veda mektubu paylaşan ve üç gün önce kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisinin cansız bedeni bulundu.
Hürmüz Boğazı'nda iki petrol tankeri mayına mı çarptı? İran'dan ABD'ye sert uyarı
Dr. Emine Yılmaz kimdir? İzmir’de estetik ameliyat sonrası hayatını kaybeden doktorun hayatı
