usd
49,1791
eur
55,4009
gram-altin
6.542,72
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Açık
weather
15°
Afyon Ana Haber Asayiş Afyonkarahisar’ı yasa boğan haber! Afyon'da tıp okuyordu, Eğirdir'de cesedi bulundu

Afyonkarahisar’ı yasa boğan haber! Afyon'da tıp okuyordu, Eğirdir'de cesedi bulundu

Eğirdir Gölü'nde bulunan cesedin kimliği belirlendi! 15 gündür aranan tıp öğrencisi çıktı... Isparta'nın Eğirdir ilçesinde göl kenarında cansız bedeni bulunan şahsın kimliği tespit edildi. Yapılan incelemelerde, cesedin Afyonkarahisar'da tıp fakültesi 6. sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki Ramazan Çin’e ait olduğu ortaya çıktı.

Afyonkarahisar’ı yasa boğan haber! Afyon'da tıp okuyordu, Eğirdir'de cesedi bulundu
MUHABİR: Betül Çiloğlu

15 GÜNDÜR HER YERDE ARANIYORDU

Emniyet güçlerinin yaptığı detaylı incelemeler sonucunda, yaşamını yitiren gencin Burdur’un Yeşilova nüfusuna kayıtlı Ramazan Çin olduğu belirlendi. Afyonkarahisar’da Tıp Fakültesi son sınıf (intörn) öğrencisi olan Ramazan Çin’den yaklaşık 15 gündür haber alınamadığı ve ailesi ile yakınları tarafından kayıp olarak arandığı öğrenildi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE NETLEŞECEK

Genç tıp öğrencisinin ölümü ailesini ve eğitim gördüğü üniversite camiasını yasa boğdu. Ramazan Çin'in kesin ölüm nedeninin, yapılan otopsi incelemelerinin ardından netlik kazanacağı bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız