Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel bireylerle bir araya geldi. Oda üyeleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, merkezde eğitim gören özel bireylerin saç kesimi ve kişisel bakımları gönüllü olarak yapıldı.
ÖZEL BİREYLERE ÜCRETSİZ SAÇ BAKIM HİZMETİ VERİLDİ
Etkinlik kapsamında Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim alan özel bireylere ücretsiz saç bakım hizmeti sundu.
Meslek mensupları tarafından gerçekleştirilen çalışmada saç kesimi ve kişisel bakım uygulamaları gönüllülük esasına göre yapıldı.
SOSYAL DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLANDI
Düzenlenen etkinlikle hem özel bireylerin kişisel bakım ihtiyaçlarının karşılanması hem de toplumsal dayanışmaya katkı sunulması amaçlandı.
Sosyal sorumluluk anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmada, oda üyeleri özel bireylerle yakından ilgilenerek bakım hizmetlerini tamamladı.
"HER AY DÜZENLİ OLARAK SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYORUZ"
Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Suat Uygur, sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Özel bireylerin hayatına katkı sunabilmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade eden Uygur, meslektaşlarının gönüllü desteğiyle hayata geçirilen bu çalışmayı her ay düzenli olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.





