Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, kentteki kurum ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola ile makamında bir araya gelerek yeni görevi dolayısıyla kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
DEMİRTOLA’YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEĞİ
Ziyarette Vali Naci Aktaş, İl Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola’ya görevinde başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.
Aktaş ile Demirtola arasında gerçekleşen görüşmede Afyonkarahisar’daki güvenlik ve asayiş çalışmalarına ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜVENLİK VE ASAYİŞ ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ
Görüşmede kent genelinde güvenlik ve asayiş alanında yürütülen çalışmalar ele alındı. Taraflar, bu konularda değerlendirmelerde bulunarak karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirdi.
Vali Aktaş’ın İl Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola’ya gerçekleştirdiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.