Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasının ardından olay yerindeki ağır hasar dikkat çekti. Emirdağ-Yunak kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan otomobillerin parçalanarak hurdaya dönmesi çarpışmanın şiddetini ortaya koydu.

İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
Kaza, sabah erken saatlerde Emirdağ-Yunak kara yolunun Hisar köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 42 DVU 92 plakalı otomobil ile 34 CBB 110 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, araçlarda bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla hastanelere götürüldü.

CENAZELER ARAÇLARDAN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI
Çarpışmanın ardından araçlarda sıkışan hayatını kaybedenlerin cenazelerine ulaşmak için AFAD ve itfaiye ekipleri çalışma yürüttü. Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından cenazeler bulundukları yerlerden çıkarıldı.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, kimlik tespit işlemleri için Emirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇLAR VİNÇLE KALDIRILDI
Kaza sonrası ağır hasar alan ve parçalanarak hurdaya dönen iki otomobil, çarpışmanın boyutunu gözler önüne serdi. Araçlar, olay yerine gelen vinç yardımıyla bulundukları bölgeden kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan çalışmaların sürdüğü, savcılığın da kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.