Afyonkarahisar’da 8 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıların ardından cinayet şüphelisi Arif Sefa Ö.’nün yaşadığı ev de görüntülendi. İhsaniye ilçesine bağlı Bozhöyük köyünde bulunan evin çevresinde olayın ardından sakinlik yaşandığı gözlendi.

İhsaniye ilçesinde peş peşe düzenlediği silahlı saldırılarda 8 kişiyi öldüren zanlı, olayların ardından kaçtığı Eskişehir’de yakalanmıştı. Aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 8 kişinin ölümüne neden olan saldırganın memleketindeki evi ise dikkat çekti.

ZANLININ AİLESİYLE YAŞADIĞI EV GÖRÜNTÜLENDİ
Arif Sefa Ö.’nün Bozhöyük köyünde ailesiyle birlikte yaşadığı tek katlı müstakil ev görüntülendi. Saldırganın baba ocağı olarak bilinen evin çevresinde olayın ardından büyük sessizlik hakim oldu.
Köyde de sakinliğin sürdüğü görülürken, 8 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların ardından zanlının yaşadığı ev ve çevresi görüntülere yansıdı.
