usd
50,0544
eur
56,3747
gram-altin
6.611,95
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Kapalı
weather
11°

Afyonkarahisar'da 8 kişiyi öldüren şahsın aracı bulundu

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 8 kişiyi pompalı tüfekle katledip 1 kişiyi ağır yaraladıktan sonra kaçan cani şüpheliyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şahsın gasbederek kaçtığı kırmızı renkli araç, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Taşlık Mahallesi kırsalında çamura saplanmış halde terk edilmiş olarak bulundu.

Afyonkarahisar'da 8 kişiyi öldüren şahsın aracı bulundu

Araçta yapılan aramada mühimmat ele geçirilirken, aracı bırakıp yaya olarak kaçan caniyi yakalamak için çelik yelekli ve uzun namlulu ekipler dron destekli dev bir operasyon başlattı. İşte Eskişehir kırsalındaki insan avının detayları…

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 3 ayrı otomobilde 8 kişinin katledilmesi ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kan donduran seri cinayetlerin ardından güvenlik güçlerinin takibatı Eskişehir sınırlarına taşındı.

Olayın ardından kırmızı renkli bir aracı gasbederek hızla bölgeden uzaklaşan firari zanlının yakalanması amacıyla Afyonkarahisar ve Eskişehir kolluk kuvvetleri ortaklaşa geniş çaplı bir operasyon başlattı.

GASBETTİĞİ ARAÇ TAŞLIK MAHALLESİ’NDE ÇAMURA SAPLANDI

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen saha analizleri ve teknik takip sonucunda, şüphelinin Seyitgazi ilçesi istikametine yöneldiği belirlendi.

Bölgede yapılan yoğun arama-tarama faaliyetlerinde, zanlının gasp ettiği kırmızı renkli otomobil, Seyitgazi’ye bağlı kırsal Taşlık Mahallesi arazisinde çamura saplanmış vaziyette tespit edildi.

ARAÇTAN MÜHİMMAT ÇIKTI, YAYA OLARAK KAÇTI!

Güvenlik güçlerinin çamura saplanan araçta yaptığı detaylı arama ve incelemelerde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk değerlendirmelere göre, aracın saplanması üzerine zanlının otomobili terk ederek araziye yaya olarak kaçtığı anlaşıldı.

BÖLGE ABLUKAYA ALINDI: HAVADAN DRON DESTEKLİ İNSAN AVI

Silahlı ve tehlikeli şahsın araziye dağılması ihtimaline karşı bölge jandarma ve polis ekiplerince tamamen abluka altına alındı.

Çelik yelekli ve uzun namlulu silahlarla donatılan Özel Harekat ve asayiş ekipleri, karadan zorlu arazi şartlarında arama yaparken; emniyet birimleri de havadan dron ve termal kameralarla tarama faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor. Güvenlik güçlerinin bölgedeki çemberi daraltma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız