Afyonkarahisar İl Müftülüğü personeli, Adana İl Müftülüğü görevine atanan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu için vefa ve veda programında bir araya geldi. Merkez Sahipata Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen programa müftülük bünyesinde görev yapan personel katıldı.
Programda personel adına yapılan konuşmalarda, İmamoğlu’nun Afyonkarahisar’daki görev sürecinde yürüttüğü çalışmalara ve din hizmetlerine sunduğu katkılara değinilerek kendisine teşekkür edildi.
İMAMOĞLU’NDAN PERSONELE TEŞEKKÜR VE HELALLİK
Programda konuşan Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, birlikte görev yaptığı personele teşekkür etti. İmamoğlu, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı personelden helallik istedi.
Veda programında konuşmaların ardından duygusal anlar yaşandı.

İMAMOĞLU’NA HİZMETLERİ ANISINA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
Programın devamında Lütfü İmamoğlu’na görev süresindeki hizmetleri anısına hediye takdim edildi. Personel ile İmamoğlu arasında karşılıklı helalleşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Vefa ve veda programı, gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.