AFJET ISITMA SEZONU 1 EKİM’DE BAŞLIYOR
Afyonkarahisar’da AFJET ısıtma sezonunun başlangıcı 15 Ekim’den 1 Ekim’e çekildi. Kararın, mevsim şartları ve vatandaşların ısınma ihtiyacı değerlendirilerek alındığı bildirildi.
AFJET Yönetim Kurulu Başkanı Vali Dr. Naci Aktaş’ın koordinasyonunda sezon öncesi hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.
AFJET EKİPLERİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Yeni sezon öncesinde AFJET ekipleri tarafından altyapı hatları ve ısı merkezlerinde bakım, onarım ve kontroller gerçekleştirildi. Sistemin yeni sezona hazır hale getirilmesi amacıyla gerekli teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı.
1 Ekim’de sistemin devreye alınmasının ardından ısının tüm binalara ve abonelere ulaşmasının belirli bir süre alabileceği belirtildi.
AFJET ABONELERİNE ÖNEMLİ UYARI
AFJET tarafından abonelere bina içindeki dolaşım sularının kontrol edilmesi, vanaların açık tutulması ve bina altı sirkülasyon pompalarının çalışır durumda bulundurulması uyarısı yapıldı.
İlk günlerde bölgesel olarak sıcaklık farklılıklarının yaşanabileceği belirtilirken, AFJET ekiplerinin sezon boyunca sistemi takip edeceği ve ihtiyaç halinde gerekli müdahaleleri gerçekleştireceği bildirildi.
AFJET 1 Ekim 2026 Perşembe günü devreye alınacak.