Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde ikamet eden Gamze ve Emin Dinç çiftinin 6 aylık bebekleri Mehmet Akif Dinç, doğuştan SMA Tip 1 ZOLGENSMA hastası. Mehmet Akif bebek Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altında.  Gen tedavisinin yapılabilmesi ve tedavi süresince oluşabilecek diğer harcamaların karşılanabilmesi için Mehmet Akif bebek için yardım kampanyası başlatıldı. Yardım çağrılarını cevapsız kalmayan Susuzlu kadınlar kermes düzenledi. Kermeste ev hanımları el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünleri satarak elde ettikleri geliri Mehmet Akif bebeğe bağışladı.

AFYONKARAHİSAR MEHMET AKİF’E SAHİP ÇIKMALI

Afyonkarahisar’ın evladı olan Mehmet Akif bebeğe sahip çıkılması gerektiğini söyleyen yardım gönüllüsü Basri Kahraman; “Susuz haklından Allah razı olsun yardımımıza duyarsız kalmadı. Mehmet Akif bebek için bir kermes tertip ettiler. Bizde onları ziyaret geldik, destek olmak için” dedi.

Köksal, Ayağının Tozuyla Sahanın Tozunu Attırıyor Köksal, Ayağının Tozuyla Sahanın Tozunu Attırıyor

HER ŞEY MEHMET AKİF BEBEK İÇİN

Yardım gönüllüsü Serap Kasal, gönüllü ablası olarak buradayım. Herşey Mehmet Akif bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için dedi. Kasal; “ bu kermesi Mehmet Akif bebek için açtık. Burada onun sağlığa kavuşması için bekliyoruz. Bu kermes ’de emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı kermese davet ediyorum ve sesleniyorum elimizden gelen her şeyi Mehmet Akif bebek için yapalım” ifadelerin kullandı.

EV HANIMLARI OLARAK MEHMET AKİF’İN ARKASINDAYIZ

Kermesi yoğun ilgi olduğun belirten yardım gönüllüsü Özlem Gözelimtepe ise, “Biz bu kermesi öncelikle kendi aramızda düzenlemek istemiştik. Kasaba halkının yoğun katılımı sonrasında büyük bir kermes açmaya karar verdik. Bizler ev hanımıyız elimizden gelen bu kadar. Burada herkes el emeği göz nuru ürünlerini Mehmet Akif için satışa çıkardı. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.