İl Milli Eğitim Müdürü  Sünnetci, yaptığı açıklamada, çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen bu etkinliğin büyük bir coşkuyla kutlanacağını belirtti.

Sünnetçi, "Oyun oynamak, çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Onların enerjilerini atabilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel günün kıymetini hep birlikte paylaşmak istiyoruz," dedi.

Şenlik, Afyonkarahisar'da Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Şenlikte geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra, modern ve eğitici oyunlar da yer alacak. Ailelerin de çocuklarıyla birlikte katılım gösterebileceği bu etkinlik, sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve gün boyu sürecek.

Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük

Miraç Sünnetci,  etkinlik ile ilgili olarak "Tüm Afyonkarahisarlı çocuklarımızı bu anlamlı günde bir arada görmek, birlikte oyunlar oynayarak güzel anılar biriktirmek için şenliğimize bekliyoruz. Hep birlikte güzel bir gün geçireceğimize inanıyorum," ifadelerini kullanırken  etkinlik detayları ve program akışı hakkında daha fazla bilgi, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.