AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İGM Başkanı Mehmet Siper ve Burhanettin Çoban, önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve 22. dönem Milletvekili Halil Ürün ile bir araya geldi.
Tecrübelerini belediye başkanlarıyla paylaşan Halil Ürün, yıllara dayanan belediyecilik birikimi ve saha vizyonu üzerine önemli bilgiler aktardı. Katılımcılar, belediyecilik anlayışı üzerine verimli bir istişare süreci yürüttü.



AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "AK kadrolar olarak milletimize hizmet yolculuğumuzda istişareyle güçleniyoruz. Gönül belediyeciliğini, eser ve hizmet belediyeciliğiyle buluşturan AK Belediyecilik anlayışıyla yola devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.









