Dinar’da Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, şube müdürleri ve ilçedeki okul/kurum yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, akademik başarıların sürdürülebilir şekilde artırılması, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin yerel düzeyde uygulanması ve 2025/63 sayılı genelgenin eğitim süreçlerine etkileri ele alındı.

yazı görseli olabilir

“Türkiye Yüzyılı, Sınıflarda Yaşatılması Gereken Bir İdealdir”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin yalnızca bir müfredat değişikliğinden ibaret olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu model, öğrencilerimizin akademik ve bilişsel gelişimlerinin yanında değerleriyle birlikte yetişmesini hedefleyen bir eğitim anlayışıdır. Türkiye Yüzyılı, sınıflarımızda bir slogan olarak değil, her ders saatinde yaşatılması gereken bir idealdir. Bizler bu idealin kararlı takipçisi olursak, Türkiye Yüzyılı’nda bizlerin de imzası olacaktır.”

yazı görseli olabilir

Vali Yiğitbaşı’ndan Kadınana Su Kemerine Davet
Vali Yiğitbaşı’ndan Kadınana Su Kemerine Davet
İçeriği Görüntüle

Sünnetci, Dinar ilçesinin eğitim alanında gösterdiği çabanın başarı grafiğine olumlu yansıdığını belirterek, “Başarı tesadüf değil, planlı emeğin sonucudur. Her öğrencimizin özgüvenli, donanımlı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi bizlerin ortak hedefidir.” dedi.

futbol ve basketbol topu görseli olabilir

Eğitim Süreçlerinde Disiplin ve Dayanışma Vurgusu

Toplantıda ayrıca 2025/63 sayılı genelgenin içeriği ve okul içi süreçlerin disipline edilmesine yönelik maddeler ayrıntılı şekilde değerlendirildi. Okulların mevcut uygulamaları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, yöneticiler arasında güçlü bir dayanışma mesajı verildi.

Program, “güçlü birliktelik ve ortak hedef” vurgusuyla çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.