Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, kurultay kapsamında Afyonkarahisar’dan Ankara’ya çıkarma yapan ülkücü gençlerle bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve kararlılık mesajlarının damga vurduğu buluşmada, Afyonkarahisar heyetinin kurultaydaki yoğun ve disiplinli katılımı büyük dikkat çekti.
Asenalar ve Bozkurtlar Ankara’ya Çıkarma Yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin gelecek vizyonunda ve gençlik yapılanmasında çok önemli bir mihenk taşı olan dev kurultayda, Afyonkarahisar rüzgarı esti. Ankara'daki programda Afyonkarahisar heyetine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Mesut Çetinkaya liderlik etti. Kent merkezinden ve ilçelerden kurultay için başkente akın eden çok sayıda Asena ve Bozkurt, salonu tezahüratlarla inletirken, Milletvekili Mehmet Taytak da hemşehrilerini yalnız bırakmayarak gurur dolu anlara ortak oldu.
"Liderimiz Devlet Bahçeli’nin İzinde Yürüyoruz"
Büyük kurultayın ardından gençlere hitaben ve basın organlarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk gençliğinin küresel dayatmalara ve yozlaşmaya karşı milli bir kale olması gerektiğini vurguladı. Taytak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanımız Mesut Çetinkaya ve kadim şehrimiz Afyonkarahisar’dan programa yüksek bir ruhla katılım sağlayan kıymetli Asena’larımız ve Bozkurtlarımız ile bir araya geldik. Evlatlarımızın, Türk gençliğinin milli ve manevi değerlere sarsılmaz bir bağla bağlı şekilde yetişmesi, ülkemizin geleceğinin en büyük teminatıdır. Her bir gencimizle gurur duyuyoruz. Büyük bir birlik ve beraberlik içerisinde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği vizyonda, onun izinde kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz.”
Milli Şuur ve Eğitim Vurgusu Peş Peşe Geldi
Milletvekili Mehmet Taytak'ın son dönemde eğitim müfredatındaki millileşme hamlelerine verdiği güçlü desteğin ardından, 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde Ülkü Ocakları gençliğiyle kurultayda buluşması siyaset kulislerinde de yankı buldu. Program, Afyonkarahisar heyetinin Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Çetinkaya ile birlikte kurultay salonunda çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından coşkuyla tamamlandı.





