Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Salman;

“Her zaman mahallem için çalışacağım”

Belediyecilik tecrübesiyle Afyonkarahisar Yeşilyurt Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Ali Salman, seçildiği takdirde mahallede yaşanan sorunları çözmek ve her zaman mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermek için var gücüyle çalışacağını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala Belediye Başkan adayları kadar muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Belediyecilik tecrübesiyle Yeşilyurt Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Salman, mahalle sakinlerinden kendisine gelen yoğun istek üzerine muhtar aday olduğunu söyledi. Seçim sonunda mahallesinin muhtarı olduğu takdirde mahalle sakinleri ve mahallesi için 7 gün 24 saat hizmet etmek istediğini kaydeden Muhtar Adayı Salman; “Mahallemizin sakini değil, sahibi olmak için hep birlikte el ele verelim” diyerek, mahalle sakinlerinin oyuna talip olduğunu söyledi.

GÖREVİME LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Muhtarlığın demokrasinin yerellerdeki ilk adımı olduğunu kaydeden Muhtar Adayı Salman, demokratik bir mahalle oluşturmak istediğini söyledi. Mahallede yönetime katıldığında çözülemeyecek sorunun kalmayacağını ifade eden Salman, her zaman halkın muhtarı olacağını söyledi. Muhtar Adayı Salman şöyle devam etti; “Mahallemin ulaşılabilir muhtarı olacağım. Vatandaşlarımız bize istediği saatte ulaşabilecek. Mahalle sakinlerimiz bana görevi verdikleri takdirde bende bana verilen göreve layık olmak için var gücümle çalışacağım.”  

AFYONKARAHİSAR’IN EN HUZURLU MAHALLESİ OLACAĞIZ

Mahallesi için altyapısından üstyapısına, yeşil alanından ulaşımına, çocuk parklarından okullarına kadar birçok projesinin olduğuna dikkat çeken Salman; “Mahallemizde oturan yaşlı ve bakıma muhtaç kişileri ziyaret edip dertlerini dinleyeceğiz. Sorunlarının çözülmesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca mahallemizde yardıma muhtaç vatandaşlarımızın da yanında olacağız. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi düşüncesiyle kimin ne ihtiyacı varsa gidereceğiz. Mahallemiz Afyonkarahisar’ın en gülen, en huzurlu ve en mutlu bir mahallesi olacak.”

ÇOCUKLARIMIZ DAHA GÜVENLİ PARKALARDA OYNAYACAK

Çocukların mahallede daha güvenli parkalarda oynamaları için gereken adımların atılacağını belirten Salman, görevi süresi boyunca yapmak istediklerini şöyle sıraladı; “Yaşanan alt yapı sorunlarını gidereceğiz. Mahallemizde yeşil alanların çoğalması için çalışmalar yapacağız. İlkokul ve sağlık ocağı inşa edilmesi için gereken adımları atıp çocuklarımızın rahat eğitim almasını sağlayacağız. Gerekli makamlarla görüşüp yaşanan ulaşım sorununu çözüp, vatandaşın istediği yere rahat bir şekilde ulaşabilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Mahallemizde gençlerimizin güzel vakit geçirebilmeleri için gençlik merkezi yapıp bu alanlarda çocuklarımızın daha bilinçli yetişmesine katkı sunacağız. Biz mahallemizde büyükten küçüğe herkesin yüreğine dokunup bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız.”