Yakalandı Haberleri

yakalandı haberleri ve güncel yakalandı gelişmeleri, yakalandı ile ilgili tüm video, yakalandı fotoğrafları ve yakalandı haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı yaptığı çalışmalar çerçevesinde durdukları şüpheli araçta yaptıkları aramada 20 bin TL değerinde elektronik sigara ele geçirdi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da uyuşturucu madde kullanımı ve teminin suçundan 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da silah ticareti yaptığı iddia edilen şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da bilişim sistemleri üzerinden 158 bin 700 TL’lik dolandırıcılık yapan şahıs polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken, ardından sevk edildiği mahkeme tarafından...

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da Jandarma ekipleri iki ayrı suçtan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından FETÖ/ PYD terör örgütüne üye olmak ve dolandırıcılık suçlarından aranan şahıs yakalandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan aranana ve hakkında 12 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı hakkında çeşitli suçlardan 12 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak cezaevine gönderdi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da bir bağ evine baskın düzenleyen polis ekipleri 1 kilo 662 gram skank isimli uyuşturucu ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda FETÖ terör örgütünün sözde emniyet sorumlularından olan ve 5 yıl hapis cezasıyla aranan E.K. yakalandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar'da 5 yıl hapis cezası ile aranırken polis tarafından saklandığı evde kıstırılan şahıs balkondan atlayarak kaçmaya çalışırken bacağının kırılması sonucu...