Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar'da 2024-2025 sezonu okul sporlarının değerlendirildiği geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de toplantıya katıldı.

Afyon Haber

Zaferin Sultanları, Karabük ekibini ağırladıkları maçı 3-0 kazanarak seyrine doyum olmayan bir performans sergiledi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, spor salonlarının etkin kullanımına yönelik değerlendirme toplantısı yaptı.

Afyon Haber

Avrupa Spor Haftası çerçevesinde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak başlayan ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) koordinasyonunda gerçekleştirilen...

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da büyük heyecanla takip edilen Kamu Spor Oyunları, nefes kesen mücadelelere sahne oldu ve final müsabakalarının ardından sona erdi.

Afyon Haber

Gazilere ve şehit yakınlarına olan saygıyı pekiştirmek, milli ve manevi değerleri yaşatmak amacıyla spor etkinlikleri yapıldı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yetenek tarama programı sonucunda seçilen 45 öğrenci, antrenmanlara başladı.

Afyon Haber

2024 yılı Türkiye, Avrupa, Uluslararası ve Dünya şampiyonalarında derece elde etmiş Taşoluk Güreş Kulübü sporcuları için Taşoluk Kasabası'nda ödül töreni...

Afyon Haber

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği masa tenisi müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamlandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) antrenman yapan sporcuları ziyaret etti. Ziyarette,...

Afyon Haber

İklim temalı 18. ATSO Spor Oyunlarının satranç müsabakası ATSO Hizmet Binası’nda yapıldı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kamu Spor Oyunları’nın ikincisi, büyük bir coşku ve katılım ile başladı.