Afyon güncel haber Haberleri

afyon güncel haber haberleri ve güncel afyon güncel haber gelişmeleri, afyon güncel haber ile ilgili tüm video, afyon güncel haber fotoğrafları ve afyon güncel haber haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar’da hırsızlık suçundan 15 yıl 4 ay 5 gün hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da baraj kenarında dedektör ile define arayan şahıslar jandarma tarafından suçüstü yapıldı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da kırmızı ışık ihlali yapan çekici sürücüsü başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Afyon Haber

Park Afyon AVM’de “Geçmişten günümüze meslekî eğitim fotoğraf sergisi” açıldı

Afyon Haber

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF) kuruluşunun 50. yıl dönümü kapsamında Genç Liderler Topluluğu tarafından “Finansal...

Afyon Haber

ANDA Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ANDA Öğrenci topluluğu tarafından bahar kampı düzenlendi.

Afyon Haber

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 7+ Yaş Yüzme Müsabakaları, Kocatepe...

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da vergi usul kanununa muhalefet suçundan hapis cezası ile aranan şahıs jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mastitis hastalığı tespit cihazları yüzde 75 hibeli olarak üreticilere dağıtıldı.

Afyon Haber

Emirdağ Belediyesi Zabıta Ekipleri, halk sağlığını koruma ve tüketici haklarını savunma amacıyla ilçe genelindeki marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Afyon Haber

Türkiye Kamu –Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, Tasarruf genelgesi ve memurların beklentileriyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, 7 yaş ve üzeri yüzme sporcularını bir araya getiren heyecanlı...