Kocaeli’nin Darıca ilçesinde dün sahilde bulunan 3 cansız bedenle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan incelemelerde hayatını kaybedenlerin aynı aileden Muhammed Ali Sakar (17), Gülşah Sakar (24) ve Belinay Sakar (15) olduğu belirlendi.
3 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİ SAHİLE VURDU
Olay, Darıca ilçesi Cami Mahallesi’ndeki Şehit Cevher Dudayev Parkı sahilinde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
Yaklaşık bir saat içerisinde denizden 2’si kadın 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan kimlik tespitinin ardından hayatını kaybedenlerin kardeş oldukları ortaya çıktı. Cenazeler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Gebze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
KAYIP 4. KARDEŞ SAĞ BULUNDU
Olayın ardından ailenin kayıp olduğu belirlenen dördüncü çocuğu için bölgede arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda kayıp kardeş deniz dışında başka bir noktada sağ olarak bulundu.
CENAZELERDE DARP İZİNE RASTLANMADI
Soruşturma kapsamında hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazelerinde yapılan ilk incelemelerde darp veya boğuşma izine rastlanmadığı öğrenildi. Kardeşlerin kesin ölüm nedenlerinin otopsi sonuçlarının ardından netleşmesi bekleniyor.
Olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin soruşturma polis ve ilgili ekipler tarafından çok yönlü olarak sürdürülüyor.




