Galatasaray’dan İlk Transfer Hamlesi! Noa Lang İstanbul’a Geldi
Galatasaray’dan İlk Transfer Hamlesi! Noa Lang İstanbul’a Geldi
İçeriği Görüntüle

Londra ekibinin yeni menajeri Liam Rosenior, Pafos maçının ardından Danimarkalı kalecinin durumu hakkında konuştu. Yapılan açıklamalar, siyah-beyazlı taraftarları yakından ilgilendiriyor.

Beşiktaş Chelsea’den yanıt bekliyordu

Ara transfer döneminde Mert Günok ile yollarını ayıran Beşiktaş, kaleci transferi için rotasını Chelsea forması giyen Filip Jörgensen’e çevirmişti. Genç kaleciyle kişisel şartlarda anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, transferin tamamlanması için Chelsea’nin kararını bekliyordu.

Jörgensen Pafos maçına ilk 11’de başladı

Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea, sahasında Pafos’u 1-0 mağlup ederken, Filip Jörgensen mücadeleye ilk 11’de başladı. Ancak Danimarkalı file bekçisi, ikinci yarının hemen başında oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Rosenior: “Gerçekten çok etkiledi”

Maçın ardından konuşan Chelsea Teknik Direktörü Liam Rosenior, Jörgensen’in yaşadığı sakatlığa dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:“Filip maalesef bir şey hissetti. Bu onun adına çok yıkıcı. Çünkü burada geçirdiği sürede beni gerçekten çok etkiledi. Sadece Charlton maçında değil, antrenmanlarda da gösterdikleriyle. Umarım çok ama çok hızlı bir şekilde iyileşir.”

Chelsea’nin yüksek bonservisle aldığı isim

Filip Jörgensen, 2024 yılında Villarreal’den 24,5 milyon Euro bedelle Chelsea’ye transfer edilmişti. 22 yaşındaki kaleci, bu sezon Premier Lig ekibinde 8 maçta forma giydi.