usd
49,7746
eur
55,8683
gram-altin
6.384,76
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Açık
weather
6°
Afyon Ana Haber Asayiş Ev avlusunda tartışma kanlı bitti, baba oğlunu öldürdü

Ev avlusunda tartışma kanlı bitti, baba oğlunu öldürdü

Manisa’nın Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, baba Beytullah Doruk (58), çıkan tartışma sonrası oğlu Muzaffer Doruk’u (34) evin avlusunda av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

Ev avlusunda tartışma kanlı bitti, baba oğlunu öldürdü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir babanın oğlunu 31 Mart'ta öldürmesinin ardından Kırkağaç ilçesinde de bir baba 1 Nisan akşamı evlat katili oldu. Vurulan Muzaffer Doruk, olay yerinde hayatını kaybederken, baba Beytullah Doruk ise Jandarma ekipleri tarafından silahıyla birlikte gözaltına alındı.

Acı haber ilçeyi yasa boğdu

Bir kız çocuğu babası olan Muzaffer Doruk’un cenazesi Kırkağaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlçede büyük bir üzüntüye neden olan olay, tüm mahallede derin bir yasa yol açtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, yaşanan bu trajedi toplumda büyük bir yankı uyandırdı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız