Afyonkarahisar, hem vatan savunmasında şehit düşen emniyet mensupları hem de İslam dünyasının yakından takip ettiği önemli isimler için bugün saf tutmaya hazırlanıyor.
Yalova’da DEAŞ operasyonunda şehit düşen kahraman polislerimiz ve Hamas’ın efsanevi sözcüsü Ebu Ubeyde için bugün Afyonkarahisar İmaret Camii’nde öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacak.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), hem vatan hem de ümmet adına canlarını feda eden isimler için anlamlı bir program organize etti. 30 Aralık Salı (bugün) günü düzenlenecek olan namaza tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlar davet edildi.
Yalova’dan Acı Haber: 3 Kahraman Polis Şehit
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu polis memurları Yasin Koçyiğit, Turgut Külünk ve İlker Pehlivan şehit düştü. Çatışmada 6 terörist etkisiz hale getirilirken, yaralı polislerin tedavileri ise devam ediyor. Afyonkarahisar halkı, bugün bu kahraman vatan evlatları için gıyabi cenaze namazında bir araya gelecek.

"Maskeli Adam" Ebu Ubeyde Şehit Oldu
Programın bir diğer anma konusu ise İslam dünyasında geniş bir kitlesi bulunan İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde oldu. Hamas tarafından yapılan resmi açıklamada, 7 Ekim sürecinin en sembolik isimlerinden biri olan ve her zaman yüzü kapalı şekilde mesajlarını ileten Ebu Ubeyde’nin hayatını kaybettiği doğrulandı.

Program Bilgileri:
-
Yer: İmaret Camii
-
Vakit: Öğle namazına müteakip
-
Tarih: 30 Aralık 2025 - Salı
Anadolu Gençlik Derneği'nden yapılan açıklamada, "Vatan ve ümmet uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı dualarla uğurlamak için tüm kardeşlerimizi bekliyoruz" denildi.





