Başkan Siper, “Afyonkarahisar olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tüm teşkilatlarımızla daha güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde her geçen gün daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi. Toplantının, partinin tüm kademeleri arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu ifade eden Siper, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti.
GÜÇLÜ BİR AFYONKARAHİSAR İÇİN HAREKETE GEÇTİK
Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin de toplantıya katılım sağladı ve yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde partinin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirtti. Şahin, Afyonkarahisar’ın her alanda olduğu gibi, parti çalışmalarında da önemli bir yere sahip olduğunu ve bu birlikteliğin, ilin geleceği açısından kritik bir rol oynayacağını “Durmak yok yola devam” ifadeleriyle vurguladı.
HEDEF BÜTÜNLEŞİK BAŞARILAR
Afyonkarahisar AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe de toplantıya katıldılar. Çengel, kadının gücünün ve katılımının siyasi süreçlerde çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Afyonkarahisar’daki kadınların başarıya katkı sağlamak için her zaman hazır olduklarını söyledi. İntepe ise gençlerin potansiyelinin, partinin geleceği için kritik olduğuna vurgu yaparak, gençlik çalışmalarının hızla devam edeceğini belirtti.