AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, yapımı devam eden Gökçe TOKİ Konutları’nda incelemelerde bulundu. Özkaya’ya ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, il başkan yardımcıları ve yetkililer eşlik etti.

1227 Konutluk Projede Sona Gelindi

TOKİ tarafından inşa edilen 1227 konut, 11 görevli dairesi, 34 ticaret merkezi ve 2 camiden oluşan projede çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Milletvekili Özkaya, “Asfaltlama ve beton parke döşemeleri bitti, peyzaj düzenlemeleri başladı. Asansörlerimizin birinci etabında kırmızı onaylar yapıldı, önümüzdeki hafta yeşil onaylara geçilecek. Su sayaçlarımız belediyeye, elektrik sayaçlarımız ilgili firmaya teslim edildi. 6 Ekim itibarıyla kabul işlemleri yapılacak.” dedi.

Teslimatlar Ekim’de Başlıyor

Özkaya, bir aksilik yaşanmaması halinde konutların ilk etabının önümüzdeki haftadan itibaren teslim edilmeye başlanacağını, ikinci etabın da Ekim ayı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı.

AFSÜ’de Uluslararası Kültür Şöleni!
AFSÜ’de Uluslararası Kültür Şöleni!
İçeriği Görüntüle

Tarihi Su Kemerleri ve Doğalgaz Çalışmaları Süreci Uzattı

Projede yaşanan gecikmelerin sebeplerine değinen Özkaya, “Bin yıllık tarihi su kemerleri nedeniyle iki kez Eskişehir Kültür Varlıklarından izin almak zorunda kaldık. Doğalgaz çalışmaları sırasında zor arazi koşulları sebebiyle hatlarda patlamalar yaşandı. Ancak müteahhit firma, Osmangazi Elektrik ve doğalgaz ekipleri uyumlu bir şekilde çalışarak projeyi tamamladı.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin En Nitelikli ve Uygun Maliyetli Konutlarından Biri”

Gökçe TOKİ Konutlarının, Türkiye’nin en nitelikli ve uygun maliyetli konutlarından biri olduğuna dikkat çeken Özkaya, şunları kaydetti:
“Vatandaşlarımız yeni yuvalarına taşındığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kendilerine kazandırılan bu hizmetin kıymetini daha iyi görecektir. Afyonkarahisar’ın kentsel dönüşümüne karşı çıkanların gelip bu projeyi görmesi, yapılan hizmetin büyüklüğünü anlaması gerekir. Hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun, aileleriyle huzur içinde oturmalarını diliyorum.”