Afyonkarahisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yılı kapsamında düzenlenen Fener Alayı, kentte vatandaşları bir araya getirdi. Afyonkarahisar Valiliği tarafından organize edilen yürüyüşte vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşadı.

Afyonkarahisar Protokolü Spor Oyunlarında Buluştu! Zafer Haftası Coşkusu Sahaya Yansıdı
Afyonkarahisar Protokolü Spor Oyunlarında Buluştu! Zafer Haftası Coşkusu Sahaya Yansıdı
İçeriği Görüntüle

FENER ALAYI KARA KUVVETLERİ BANDOSU KONSERİYLE BAŞLADI

Fener Alayı programı, Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde Kara Kuvvetleri Bandosu tarafından verilen konserle başladı. Bandonun seslendirdiği marşlara ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik eden vatandaşlar, yürüyüş öncesinde bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

Konserin ardından Fener Alayı yürüyüşüne geçildi. Programa vatandaşların yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı askeri birlikler ve Kara Kuvvetleri Bandosu da katıldı.

Afyon Anahaber 108-1

VATANDAŞLAR TÜRK BAYRAKLARI VE MEŞALELERLE YÜRÜDÜ

Yürüyüş boyunca vatandaşlar Türk bayrakları ve meşaleler taşıdı. Kara Kuvvetleri Bandosu tarafından seslendirilen marşların da eşlik ettiği yürüyüşte kalabalık kent sokaklarından Anıtpark yönüne ilerledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yılı kapsamında gerçekleştirilen Fener Alayı’na çok sayıda vatandaş katılırken, yürüyüş sırasında kentte bayram coşkusu yaşandı.

FENER ALAYI ANITPARK’TA SONA ERDİ

Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüş, Anıtpark’ta sona erdi. Kara Kuvvetleri Bandosu, askeri birlikler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Fener Alayı’nın ardından program tamamlandı.

Muhabir: Yıldız Yarıkkaya