Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda yürütülen rehberlik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini duyurdu. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra kişilik, iletişim ve meslek/kariyer planlamalarını da desteklemeyi hedefliyor.
Bu kapsamda, Namık Kemal İlkokulu, Hürriyet İlkokulu, 27 Ağustos İlkokulu, Ataköy İmam Hatip Ortaokulu, Ataköy Ortaokulu, Naime Gevher İlkokulu ve Kadaifçioğlu İlkokulu’nda çalışmalar yürütüldü. Öğrenci ve velilere yönelik olarak; mesleklere ilgi, değer, yetenek ve kişilik özellikleri, aile içi iletişim, çocuk hakları ve çocuk kıymeti konularında rehberlik çalışmaları yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, katılım sağlayan tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek, rehberlik faaliyetlerinin önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla süreceğini belirtti.





