usd
49,5297
eur
55,6665
gram-altin
6.651,32
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Kapalı
weather
8°
Afyon Ana Haber Afyon Haber Afyonkarahisar’da İRAP İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar’da İRAP İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar’da İRAP İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Toplantıya AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selçuk Aydemir, AFAD Daire Başkanı Mehmet Ali Öncü, Belediye Başkanı Burcu Köksal, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar ve kurum müdürleri katıldı.

bir veya daha fazla kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Toplantıda, İRAP kapsamında yapılacak çalışmalar ve programın güncellenmesi ele alındı. Mikrobölgeleme etütlerinin mevzuata uygun olarak belediyeler tarafından güncellenmesi, kentsel dönüşüm süreçlerindeki sorumluluklar ve metruk binalara ilişkin yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

kürsü ve şunu diyen bir yazı 'T.C. İÇİSLERI BAKANLIGI ACİL DURUM YÖNETİMİBAŞKANLIĞI AFET YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI AFAD AFYONKARAHİSAR-İRAP Değerlendirme Sunumu Kasım 2025 ARAD AYENEABAHSORILAGRDMDURLDEO ATYONKARAHISARİ RILAFADMÜDÜRLOGO' görseli olabilir

Çalışmaların tüm kurumların sorumluluklarına göre güncellenerek İRAP süreçlerine dahil edilmesi ve takibinin yapılması kararlaştırıldı. Gelinen aşamanın yeniden değerlendirilmesi ise 2026 Nisan ayında planlandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız