Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlilerinin yeteneklerini geliştirmek, hutbe metinlerini doğru bir şekilde, fonetik ve diksiyon kurallarına uygun, beden dilini yerinde ve etkili kullanarak sunmalarına katkı sağlamak amacıyla din görevlileri arasında yarışma düzenledi. ‘Etkili Hutbe Sunumu, Ezan Güzel Okuma ve Hadis-i Şerif Ezberleme’ başlıkları altında düzenlenen yarışmanın birincileri açıklandı. Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nda Mehmet Hondi, Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda Mehmet Bal, Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması'nda Serkan Akbaş birinci oldu.
Afyonkarahisar’da din görevlileri arasında yapılan yarışmanın birincileri belli oldu
Afyonkarahisar’da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Etkili Hutbe Sunumu, Ezan Güzel Okuma ve Hadis-i Şerif Ezberleme’ yarışmasının birincileri açıklandı.
Trend Haberler
Afyonkarahisar'da saatlerce elektrik olmayacak
Galatasaray Juventus'u elerse Süper Lig 2.'si Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek mi?
Afyonkarahisar Spor Camiasının Acı Günü: Kick Boks İl Temsilcisi Serdar Şanlı’nın Eşi Müzeyyen Şanlı Vefat Etti
Galatasaray Juventus’a kaç kaç yenilirse elenir?Galatasaray Juventus'u yenerse, yenilirse veya berabere kalırsa ne olur?
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden Büyük Yatırım
Canavarların Efendisi Ataya Dönüş Tüm Bölümler Türkçe İzle!




