Afyonkarahisar Belediyesi tarafından çocukların yaz dönemini daha verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan atölye programı başladı. 6-12 yaş grubuna yönelik düzenlenen etkinliklerde çocukların hem eğlenmesi hem de farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sunulması hedefleniyor.

Cezaevinde İhtida Merasimi: Hristiyan Hükümlü Müslüman Oldu
Cezaevinde İhtida Merasimi: Hristiyan Hükümlü Müslüman Oldu
İçeriği Görüntüle

6-12 YAŞ GRUBUNA YÖNELİK DÜZENLENİYOR

“Çocuklarımız İçin Atölye” etkinliği, 6-12 yaş arasındaki çocukların katılımına yönelik planlandı. Programda çocukların yaş gruplarına uygun etkinliklerle keyifli vakit geçirmeleri amaçlanırken eğlenceli çalışmaların yanı sıra öğretici faaliyetlere de yer veriliyor.

Belediye tarafından yapılan duyuruda, atölyelerin çocukların yaz dönemini sosyal, kültürel ve eğitici faaliyetlerle değerlendirmelerine katkı sağlayacak şekilde hazırlandığı belirtildi.

ATÖLYELER HAFTADA ÜÇ GÜN YAPILACAK

Afyonkarahisar Belediyesi’nin programına göre “Çocuklarımız İçin Atölye” etkinlikleri salı, çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirilecek.

Atölye çalışmalarının saatleri ise 14.00-16.00 olarak belirlendi.

Belediyenin duyurusunda, çocuklara yönelik etkinliklerin rengârenk, eğlenceli ve öğretici bir ortamda gerçekleştirileceği ifade edildi.

ETKİNLİKLERİN ADRESİ ZAFER ÇOCUK DÜNYASI

Çocuklar için düzenlenen atölyelerin adresi Zafer Çocuk Dünyası olarak açıklandı.

Afyonkarahisar Belediyesi, yaz döneminde çocukların güvenli ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan etkinliklere çocukları ve aileleri davet etti.

Muhabir: Raike Koçak