Fotoğraf sanatçısı Emrullah Akgün, Afyonkarahisar Kalesi’ni konu alan drone fotoğrafıyla, yarışmanın Drone Fotoğrafları kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. “Dünyanın Seyahat Konularını Keşfet” temasıyla bu yıl altıncısı düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yoğun katılımın olduğu yaklaşık 10bin fotoğrafın jüri tarafından değerlendirildiği yarışmada, Emrullah Akgün’ün Afyonkarahisar Kalesi’ni havadan çektiği etkileyici kare, jüri tarafından ikinciliğe layık görüldü. Başarılı fotoğraf, 75 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi oldu.

Mısırlıoğlu: "Bu Ses Öfke Değil, Adaletsizliğe Karşı Bir Feryattır!"
Mısırlıoğlu: "Bu Ses Öfke Değil, Adaletsizliğe Karşı Bir Feryattır!"
İçeriği Görüntüle

Skyroad tarafından düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması; Profesyonel Seyahat Fotoğrafları, Drone Fotoğrafları, Cep Telefonu Fotoğrafları ve Mutlu Et Mutlu Ol kategorilerinde gerçekleştirildi. Drone kategorisinde ikinci olan Afyonkarahisar Kalesi fotoğrafı, şehrin tarihi mirasını ve görsel gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Afyonkarahisar’ın simgelerinden biri olan kale, Emrullah Akgün’ün drone çekimiyle farklı bir perspektiften yansıtılırken, bu başarı kentin tanıtımına da önemli katkı sağladı. Yerel ve ulusal ölçekte dikkat çeken derece, Afyonkarahisar’da sevinçle karşılandı.
Emrullah Akgün, elde ettiği ikincilik hem Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil etti hem de şehrin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımına katkı sundu.
Albayrak Medya Grubu Genel Müdürü Abdullah Hanönü Afyonkarahisar kalesinin ödül alması nedeniyle ayrıca Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI’na selamlarını iletti. Ayrıca Emrullah Akgün kendisine destekleri için Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç.Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI’na şükranlarını sundu.