Vicdansız kocanın karısını darp ettiği anlar kamerada
Vicdansız kocanın karısını darp ettiği anlar kamerada
İçeriği Görüntüle

Burada bir açıklama yapan Milletvekili Arslan "ışıklar yanıyor ekipler çalışıyor mart nisan ayı gibi faaliyeti geçmesini bekliyoruz" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin ile birlikte yapımı hızla devam eden 56 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyarete Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fazilet Koyuncu da katıldı. Heyet, inşaat alanını bölüm bölüm gezerek çalışmaları yerinde değerlendirdi.

“Işıklar Yanıyor, Ekipler Çalışıyor, Süreç Hızla İlerliyor”

Milletvekili Dr. Hasan Arslan, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti:

“İçeride ışıklar yanıyor, ekipler çalışıyor. Etap düzenlemeleri ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. 56 ünitlik bir ağız ve diş sağlığı merkezi olarak planlanmıştı ancak burası baştan itibaren ağız ve diş sağlığı hastanesi niteliğinde yapıldı. Ruhsatlandırması da teslim alındıktan sonra o hale, inşallah, dönüştürülecek.”

Engelli Bireyler İçin Ameliyathane

Dr. Arslan, merkezin özel olarak tasarlanan bölümlerine dikkat çekti: “Üst katta engelli bireylerimizin anestezi altında diş tedavilerinin yapılabilmesi için özel bir ameliyathane planlandı. Bu yönüyle modern ve kapsamlı bir yapı olacak.”

“6 Ocak’ta Geçici Kabul İçin Başvuru Yapılacak”

Firma yetkililerinden alınan bilgiyi paylaşan Arslan, sürecin takvimine ilişkin şöyle konuştu: “Firmadan aldığımız bilgiye göre, 6 Ocak’ta geçici kabul dilekçesi verilecek. Sonrasında ufak tefek eksiklikler, bakanlık denetimleri gibi prosedürler işleyecek. Muhtemelen mart ayına doğru, belki nisan gibi içeride faaliyet başlar diye yorum yapıyoruz. İyi gidiyor, hızlı gidiyor.”

Mevcut Merkezin Üniversite ile Entegre Kullanımı Planlanıyor

Arslan, merkezdeki mevcut hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini ifade etti:

“Mevcut ağız ve diş sağlığı merkezimizin, üniversite Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile entegre ve ortak kullanımına yönelik Sağlık Müdürümüz ve Rektörümüzün çalışmaları var. Hem orası devam edecek hem de burası devreye girecek. Vatandaşımıza diş sağlığı konusunda en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklar.”

“Vatandaşımıza Yakışır Modern Bir Diş Hastanesi Olacak”

Yeni hastanenin teknik donanımı ve tasarım özelliklerinin yüksek standartlarda olduğunu belirten Arslan sözlerini şöyle tamamladı:

“Odalar ferah, geniş ve modern. Burası vatandaşımıza yakışır, yaraşır bir diş hastanesi olacak. Tıbbın son teknolojik cihazlarının kullanılacağı bir merkez inşallah. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz.”