Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, Susuz Beldesi’nde sağlık hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla temaslarda bulundu. Program çerçevesinde İbrahim Işılak ile bir araya gelen Öztürk, beldedeki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmeler yaptı.
SAĞLIK HİZMETLERİ VE İHTİYAÇLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Ziyaret sırasında beldedeki sağlık hizmetlerinin durumu detaylı şekilde ele alındı. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk ve Belediye Başkanı İbrahim Işılak, sağlık alanında mevcut ihtiyaçlar ve hizmetlerin geliştirilmesine yönelik konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Görüşmede, bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşların ihtiyaçlarının daha etkin şekilde karşılanması amacıyla yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
MİSAFİRPERVERLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDİLDİ
Program kapsamında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, ziyaret sırasında gösterilen misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı İbrahim Işılak’a teşekkür etti.
Öztürk, sağlık hizmetlerinin daha iyi seviyelere çıkarılması ve bölgedeki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ziyaret, karşılıklı değerlendirmelerle sona erdi.




