Afyon’da Sis Etkisini Artırdı, Ekipler Teyakkuzda
Afyon’da Sis Etkisini Artırdı, Ekipler Teyakkuzda
İçeriği Görüntüle

İl genelinde uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini engellemeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren emniyet birimleri, sokak satıcılarını (torbacı) yakın takibe aldı. Yapılan saha çalışmaları sonucunda tespit edilen bir şüpheli üzerinde ve ikametinde arama yapıldı.

Peçeteye Emdirilmiş Zehir Ele Geçirildi

Emniyet görevlilerinin gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu maddelerin klasik yöntemlerin dışında, gizlenmek amacıyla bir adet peçeteye emdirilmiş halde bulunduğu tespit edildi. Zehir tacirlerinin bu yöntemle maddeyi kamufle etmeye çalıştığı belirlenirken, ele geçirilen maddeye incelenmek üzere el konuldu.

Şüpheli Hakkında Adli Süreç Başladı

Olayla ilgili olarak yakalanan Y.E.K. isimli şahıs hakkında emniyet birimlerince işlem yapıldı. Şüpheliye, Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçu kapsamında adli işlem uygulandığı bildirildi.

Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, gençleri ve toplumu zehirleyen sokak satıcılarına karşı operasyonların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Emniyet güçleri, vatandaşların huzuru için her türlü gizleme yöntemine karşı teyakkuzda olduklarını belirtti.