Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde metruk binalara yönelik denetimlerini sürdürdü. Olası suç ve asayiş olaylarının önüne geçilmesi, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamada 5 metruk binada kontrol yapıldı.
5 METRUK BİNA KONTROL EDİLDİ
Polis ekipleri, denetim kapsamında ilçe genelindeki 5 metruk binada arama ve inceleme gerçekleştirdi. Ekipler, binaların yanı sıra çevresinde de güvenlik açısından gerekli kontrolleri yaptı.
Denetimlerin, metruk binaların suç ve asayiş olaylarında kullanılmasının önüne geçilmesi amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

57 KİŞİNİN GBT SORGULAMASI YAPILDI
Denetimler sırasında toplam 57 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması gerçekleştirildi. Polis ekipleri, metruk binalardaki kontrollerle birlikte bölgede güvenlik açısından gerekli incelemelerde bulundu.
DENETİMLERDE OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI
Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği kontroller sırasında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.
Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ile güvenliği tehdit edebilecek durumların önüne geçilmesi amacıyla metruk binalara yönelik denetimlerin belirli aralıklarla sürdürüleceği bildirildi.