usd
48,6105
eur
56,4782
gram-altin
6.803,14
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Açık
weather
18°
Afyon Ana Haber Afyon Haber Dinar’da tarım fuarı hareketliliği: Milletvekili Yurdunuseven açılışa katıldı

Dinar’da tarım fuarı hareketliliği: Milletvekili Yurdunuseven açılışa katıldı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, fuar alanında üreticiler, çiftçiler ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Dinar’da tarım fuarı hareketliliği: Milletvekili Yurdunuseven açılışa katıldı
MUHABİR: Yıldız Yarıkkaya

Afyonkarahisar’ın tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelini geliştirmeye yönelik organizasyonlardan biri olan 3. Dinar Tarım, Hayvancılık, Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de katıldı.

YURDUNUSEVEN FUAR ALANINDA STANTLARI GEZDİ

Fuar kapsamında sektör temsilcileri, çiftçiler ve teknoloji firmalarıyla bir araya gelen Milletvekili Yurdunuseven, stantları ziyaret etti. Firmaların çalışmalarını inceleyen Yurdunuseven, yeni nesil tarım ekipmanları ve teknolojileri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Fuarın üreticiler ile tarım sektöründeki teknolojik gelişmeleri bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu belirten Yurdunuseven, tarımsal kalkınmanın yerelden başladığına dikkat çekti. Tarım alanındaki yeniliklerin üreticiyle buluşturulmasında bu tür organizasyonların önemli bir işlev üstlendiğini ifade etti.

“ÜRETİCİMİZİN VE ÇİFTÇİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ”

Tarım ve hayvancılık sektörünün geliştirilmesi ve üretim kapasitesinin güçlendirilmesinin stratejik önem taşıdığını belirten Yurdunuseven, çiftçilerin modern imkânlara erişiminin kolaylaştırılması gerektiğini söyledi.

Yurdunuseven, fuarın Dinar, Afyonkarahisar ve tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm paydaşlar açısından hayırlı ve bereketli olmasını dileyerek, üreticilerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Milletvekili Yurdunuseven açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Tarım ve hayvancılık sektörümüzün gelişimini desteklemek, üreticilerimizin modern imkânlara erişimini kolaylaştırmak adına bu tür fuar organizasyonlarını çok kıymetli buluyoruz. Alın teriyle toprağa can veren, ülkemizin üretimine değer katan tüm çiftçilerimizin her daim destekçisiyiz. 3. Dinar Tarım Fuarı’nın Dinar’ımıza, Afyonkarahisar’ımıza ve tüm sektör paydaşlarına hayırlı, bereketli olmasını diliyorum.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız