Bolvadin İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin değerler eğitimini desteklemek amacıyla yürütülen çalışmalara bir yenisi eklendi. “Vakti Kuşanmak” ve “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projeleri kapsamında düzenlenen 2. Cami Buluşmaları, ilçe genelinde geniş katılımla yapıldı. Programda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma değerlerinin genç kuşaklara aktarılması hedeflendi.
ÖĞRENCİLER, ÖĞRETMENLER VE VATANDAŞLAR AYNI SAFTA BULUŞTU
İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş’in değerler eğitimine verdiği önem doğrultusunda hayata geçirilen organizasyona öğrenciler, öğretmenler ve ilçe halkı katıldı.
Manevi değerlerin yaşatılması ve gençler arasında dayanışma bilincinin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen programda birlikte namaz kılındı. Namazın ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Böylece paylaşma ve dayanışma kültürünün pekiştirilmesine yönelik etkinlik gerçekleştirildi.
MEHMET ALİ KELEŞ’TEN DEĞERLER EĞİTİMİ VURGUSU
Bolvadin İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, programın ardından yaptığı değerlendirmede öğrencilerin yalnızca akademik bilgiyle değil, milli ve manevi değerlerle de yetişmesinin önemine dikkat çekti.
Keleş, geleceğin teminatı olan çocukların ahlaklı, çevresine duyarlı ve değerlerine sahip çıkan bireyler olmasının öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu belirtti. “Vakti Kuşanmak” ve ÇEDES projeleriyle gençlere ulaşmayı, onlara birlik ve beraberlik ruhunu kazandırmayı sürdürdüklerini ifade etti.
Programın hazırlanmasında emeği bulunan öğretmenlere, velilere ve katılım sağlayan öğrencilere teşekkür eden Keleş, bu neslin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için yürütülen çalışmaların önemini vurguladı.